link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Vliegende start of aan alle kanten ingehaald?


Vliegende start of aan alle kanten ingehaald?

vliegende start of aan alle kanten ingehaaldOf je nu net bent afgestudeerd en je je carriere met een vliegende start wilt lanceren of al enige werkervaring hebt en overweegt om van baan te switchen: een professioneel en onderscheidend curriculum vitae is een absolute noodzaak. Maar hoe maak je die eigenlijk? Welke eisen zijn er? Wat zijn de do’s en wat zijn vooral ook de dont’s? Kortom: een vliegende start of aan alle kanten ingehaald?

Om je een beetje op weg te helpen zetten wij aanstaande woensdag (1 mei), op de dag van de arbeid, onze virtuele deuren wagenwijd open van 20:00 tot 21:00.

Je kunt dan met ons chatten en wij zullen al je vragen over het maken van een professioneel en onderscheidend curriculum vitae zo goed mogelijk beantwoorden. En uiteraard is dat helemaal gratis!

Live chat over het curriculum vitae
Datum: 1 mei 2013
Tijdstip: 20:00 – 21:00
Door: Dennis Rijkers

Voor de live chat maken we gebruik van Adobe Connect. Door op naar de live chat te klikken ga je naar een pagina waarin gevraagd om een plugin van Adobe te installeren. Zodra je dit gedaan hebt kom je onderstaande pagina terecht. Vul hier je e-mailadres in en je kunt met ons chatten!

vliegende start of aan alle kanten ingehaald

Naar de live chat

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu