link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Persoonlijke begeleiding bij outplacement


outplacement
Een outplacementbureau kan jou begeleiden bij de overstap van de ene baan naar de andere baan. Dit kan namelijk al een uitdaging op zich zijn. Het bedrijf ‘Carrièrepoort’ helpt jou om in je eigen tempo een nieuwe baan te vinden. Wat is hetgene dat jij het meest nodig hebt bij het vinden van een andere baan? Wil je het liefst zo snel mogelijk weer aan het werk, of wil je het liefst jouw droombaan vinden? Bij een outplacementbureau als Carrièrepoort kunnen ze je dan adviseren wat voor jou het beste zal werken.

Outplacementbureau

Een outplacementbureau lijkt erg op een loopbaanadviesbureau. Het is namelijk zo dat je bij een outplacementbureau over het algemeen wordt betaald door je werkgever om een nieuwe baan te zoeken, soms kan dat in een hele andere bedrijfstak zijn. Bij een loopbaanadviesbureau ga je je echter op je carrière beraden. Dit hoeft dan niet te betekenen dat je ontslag wilt of gaat nemen bij je huidige werkgever.

Persoonlijke begeleiding

Een outplacementbureau als Carrièrepoort kan veel voor je doen. Zij zorgen bijvoorbeeld niet alleen voor een baanvergroting van 85%, maar helpen je ook door een sollicitatiebegeleiding te geven en een toegang tot extra netwerken en dus ook vindbaarheid aan te bieden. Zo heb je dus niet alleen een grotere kans om een baan aangeboden te krijgen, maar heb je ook een toegang tot alle vacatures op het internet verkregen.

Professionele expertise

Eén van de grootste voordelen van een outplacementbureau is dat ze jou door middel van hun professionele expertise kunnen helpen. Je kunt hierbij denken aan hoe je specifieke vaardigheden binnen je baan kunt leren, hoe je een stress vermindering aan kunt pakken of om hoe het duidelijker wordt wat de leidinggevende precies van je verwacht. Zo wordt het voor jou niet alleen makkelijker om je werk te doen, maar vooral ook leuker.

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu