link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Personal Branding voor interim professionals


Personal Branding voor interim professionals

personal branding voor interim professionalsBen jij een interim professional of zzp’er en wil je meer horen over personal branding voor interim professionals van een expert? Dan is dit je kans. Huub van Zwieten biedt jou als relatie van Lifebrander 10% korting op een super programma! Als (interim/ zelfstandig) professional, maak jezelf een zeer groot deel uit van wat je verkoopt. Jij bent de dienst die je levert, jij bent wat je klant koopt. Je klant kiest niet alleen voor jouw kennis en kunde. Ook word je niet louter uitgekozen door de ervaring die je meebrengt. Je persoonlijkheid en wie je bent weegt zwaar (misschien wel het zwaarst?) in de koopbeslissing en waarde die je hebt voor je klanten. Voor niemand is personal branding daarom belangrijker dan voor de interim of zelfstandig professional.

Huub is expert!

Huub van Zwieten schreef drie bestsellers over personal branding: de klassieker ‘Het merk IK ®’, ‘Een onweerstaanbaar cv’ en ‘Personal Brand.nl’. Daarnaast is hij met zijn bedrijf TalentFirst een toonbeeld van hoe personal branding in de praktijk en in een bedrijf werkt. De aangesloten coaches, trainers en interim managers van TalentFirst zijn allen ‘Personal Brands’ in hun eigen markt, aanpak en expertise.
boeken Huub
Huub verzorgt jaarlijks vele seminars en lezingen over de kunst van het werken en hoe Personal Branding daaraan kan bijdragen. Als voorvechter van droombanen, helpt hij mensen te ontdekken welke bijzondere dingen zij te bieden hebben en hoe ze daar hun werk van kunnen maken.
Huub’s stijl wordt omschreven als laagdrempelig, luchtig en gepassioneerd. Zijn uitgebreide oeuvre van 7 loopbaanboeken, staan garant voor uitgebreide kennis en kwaliteit. Zijn tien jaar ondernemerschap zorgen voor een uitgebreide reeks aan praktijkvoorbeelden.

Iets voor jou?

Wil je meer weten over het programma, de data en kosten? Kijk dan even bij Talent First naar een meer uitgebreide beschrijving. Via de pagina van Talentfirst kun je jezelf ook aanmelden. Om van de 10% korting gebruik te maken die je als Lifebrander relatie krijgt aangeboden moet je bij inschrijven de code: ‘lifebrander’ gebruiken. Heb je vragen? mail ons dan op info@lifebrander.nl

Over Lifebrander

cv.nl Tags:


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu