link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Origineel cv: Sophia v/d Meijden


Origineel cv Sophia vd Meijden

origineel cv Sophia v/d MeijdenIn de categorie ‘opvallend en origineel curriculum vitae’ kregen we zojuist het cv van Sophia van der Meijden toegezonden. Het is een zogenaamde infographic (een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld, bron:wikipedia) in de vorm van een langgerekt document met veel informatie. Sophia heeft naast veel persoonlijke en professionele informatie ook veel humor gebruikt in dit cv, bijvoorbeeld: ‘vroeger wilde ik zeemeermin worden, helaas is hier geen opleiding voor‘ en ‘100% brrriljant in het koffie zetten voor collega’s‘. Ook is ze eerlijk, ze heeft op haar cv opgenomen dat ze geen rijbewijs heeft en ze noemt een (soms) vervelende eigenschap om in alles de beste te willen zijn. Naar onze mening is het vooral hierdoor een verfrissend, origineel en opvallend curriculum vitae geworden, of zoals ze zelf misschien zou zeggen: 100% brrriljant! We zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

(2 x klikken om te vergroten)

origineel cv Sophia v/d Meijden

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , ,


Geef je mening

burley -

Hoewel ik onder de indruk ben over de uitvoering moet ik zeggen dat ik als grafisch vormgever meer waarde hecht aan voorbeelden van werk dan aan “leuke” edoch vrij niets zeggende en weinig originele gimmicks als dit infogeaphic…

Sophia -

Ik snap het commentaar. Als je solliciteert naar een functie als grafisch ontwerper dan is het werk inderdaad belangrijk. Als je solliciteert naar een marketing of communicatie functie zoals in dit cv zijn voorbeelden van grafisch ontwerp opdrachten niet relevant.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu