link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Inspiratie nodig voor je cv?


Inspiratie nodig voor je cv?

inspiratie nodig voor je cvZit je al uren, of zelfs dagen te zwoegen op je cv en kom je er maar niet uit? Of krijg je de zoveelste afwijzingsbrief of afwijzingsmail binnen en zit je er helemaal doorheen? Dat overkomt ons allemaal wel eens. Het is dan verstandig om je cv eens grondig door te nemen en kritisch tegen het licht te houden. Wat je hierbij kan helpen is om cv’s van andere mensen te bekijken en zo op nieuwe ideeën te komen. Speciaal hiervoor hebben wij 75 cv’s voor je gevonden die je kunnen helpen om van jouw cv echt een onderscheidend cv te maken. 

5 cv’s ter inspiratie

Hieronder staan alvast vijf cv’s die je kunnen helpen om inspiratie te krijgen voor jouw cv.  Het volledige overzicht van alle 75 cv’s staat hier. Veel succes met je cv!

Origineel cv1 Origineel cv2 Origineel cv3 Origineel cv4 Origineel cv5
Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags: , , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu