link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Gratis cv check op het careerevent


Gratis cv check op het careerevent

careereventOp 6 en 7 oktober wordt het Careerevent georganiseerd. Het Careerevent is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide studenten, starters en professionals die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt of die op zoek zijn naar een baan, traineeship of stageplaats. Lifebrander is ook deze keer weer aanwezig voor de gratis cv check. Wees er vroeg bij, het belooft weer een drukke dag te worden.

Inhoudelijk cv advies

Wat gaan we doen? Als je naar de beurs komt krijg je van ons advies over hoe je jouw cv inhoudelijk en qua layout onderscheidend kunt maken. Hoe laat je zien wie jij bent en hoe maak je de meeste kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek? Neem je cv dus mee dan geven we ter plekke op basis van een eerste indruk advies. Heb je een Lifebrander cv print die dan uit en neem hem mee. Heb je een specifieke vacature op het oog, neem die dan ook mee, dan kunnen we je heel gericht adviseren.

We hopen je te zien op het event! Tot dan.

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags: , , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu