link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Een cv expert in je huiskamer


Een cv expert in je huiskamer

een cv expert in je huiskamerAanstaande donderdag 11 oktober houden we een webinar cv schrijven. Daarna zullen er hopelijk nog velen volgen. Een van onze cv experts vertelt dan meer over hoe jij je in deze tijd met een professioneel cv kunt onderscheiden. Ook wordt gesproken over waar je rekening mee moet houden als het gaat om je online identiteit in het sollicitatieproces. Solliciteren is niet alleen een cv en een brief schrijven, maar gaat verder. Wil je jezelf goed in de ‘markt’ zetten dan moet je extra energie steken in je eigen presentatie. Het hoe en waarom wordt tijdens deze webinars uitgelegd. Hieronder een korte beschrijving wat onze webinars inhouden en wat verder de verwachting mag zijn van een cv expert in je huiskamer

Een cv webinar is…

Een webinar is net als een seminar, maar dan te volgen vanuit je eigen gekozen omgeving en toegankelijk via het Internet. Bedrijven gebruiken dit om presentaties te geven, maar bijvoorbeeld ook om vergaderingen te houden zonder naar elkaar toe te hoeven reizen.
In het verleden hebben we altijd op diverse locaties workshops gehouden en kwamen er een aantal mensen per keer naar een specifieke locatie om dit te volgen. Het voordeel is dat je elkaar kunt zien en met elkaar kunt praten. Een nadeel is dat je als bezoeker ergens naartoe moet, het relatief veel tijd kost en dat je vaak moeilijk direct of direct erna kan werken aan je cv. Daarnaast is het voor ons lastiger een ‘zaal’ te boeken en deze helemaal vol te krijgen.

Met een webinar is locatie niet langer een uitdaging en kan iedereen gewoon vanuit je eigen huis deelnemen. Het enige dat vereist is is een goede Internet verbinding en zover je dat nog niet hebt een stukje gratis software van onze webinar tool (AdobeConnect). Onder deze link is te zien of je computer en Internet verbinding voldoet aan deze eis. En hiermee krijg je een cv expert in je eigen huiskamer!

CV webinars

Met de Lifebrander webinars willen we jullie meer vertellen over het schrijven van een cv en direct het voordeel geven hier vanuit huis aan te kunnen werken. Je hebt geen reistijd en kunt vanuit je eigen comfortabele omgeving de webinar volgen. De presentator is te horen en zien op jouw computer. Daarbij is er in een gedeelte van het scherm een Powerpoint presentatie te volgen.

Mogelijkheid voor vragen

Tijdens en na afloop is er de mogelijkheid om algemene en persoonlijke vragen te stellen. Communicatie verloopt via een chat ‘raampje’ rechts onderin het scherm. De algemene vragen kunnen openbaar gesteld worden, maar voor persoonlijke vragen kan een privé sessie gestart worden, zodat andere deelnemers deze niet zien. Bovendien is het altijd mogelijk achteraf via mail vragen te stellen. Tijdens de webinar ziet jouw computer scherm er ongeveer zo uit:

een cv expert in je huiskamer

Kom ik in beeld?

Nee alleen de presentator is rechtsboven in beeld en te horen. Er is ook geen geluid vanuit jouw computer naar die van ons mogelijk. Een webcam en microfoon zijn daarom niet nodig.

Eerst volgende webinar

Het eerst volgende webinar is aanstaande donderdag om 20:00 en gaat over ‘cv schrijven anno 2012’. Het gaat over het schrijven van een cv, maar je kunt meer verwachten. Immers er is ook meer nodig om een onderscheidend cv te schrijven. Dat laatste is nog niet makkelijk en dat extra beetje meer proberen we in deze webinars juist bij te brengen. Hoe maak je een cv onderscheidend, waar moet het dan over gaan en wat staat er wel in en wat vooral niet. Hoe maak je de aansluiting met online elementen van jezelf. Kortom een volledig programma wat je zeker de nodige inspiratie gaat opleveren. Zorg dat je na afloop van de sessie ruimte voor jezelf hebt gereserveerd om direct met je cv aan de slag te gaan om het geleerde in de praktijk te brengen.

Wil je een van onze webinars volgen?

Meld je dan aan via www.lifebrander.nl/webinar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu