link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

CV van de week


CV van de week

cv van de weekVanaf aanstaande maandag 6 september starten wij met de ‘cv van de week’. Dit houdt in dat wij elke week iemand kiezen, die een Lifebrander cv heeft aangemaakt, om in het zonnetje te zetten. En met ‘in het zonnetje zetten’ bedoelen we dan dat we je cv prominent, in de nieuwssectie, op de Lifebrander  homepage plaatsen. Verder twitteren we je cv in deze week naar al onze volgers (op dit moment circa 2.600) en we besteden hier op ons blog extra aandacht aan jouw cv. Denk je dat je hiervoor in aanmerking komt? Stuur ons dan de link naar jouw Lifebrander cv toe. Wie weet sta jij dan op onze homepage….

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags: , ,


Geef je mening

Amanda Bruns -

Mannen,

Leuk om te zien dat jullie zo actief en enthousiast zijn met cv’s! Ik zal de actie van de Ipad ook al. GOed hoor! Ga zo door! en hou die gedrevenheid!

  1. 4 Trackback(s)

  2. sep 6, 2010: cv van week 36 : blog
  3. sep 13, 2010: cv van week 37: Damian Wüst : blog
  4. sep 20, 2010: cv van week 38: Jacco van Dijk : blog
  5. apr 19, 2013: cv van week 40: Erik van Doesburg

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu