link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Veel onzin en bedankt!


Veel onzin en bedankt!

veel onzin en bedanktBeste mensen, volgers en klanten. Als klant van Lifebrander weet je al dat we geen onzin verkopen en dat we je helpen tot je tevreden bent en dat het resultaat er mag zijn. Dat bewijst zich keer op keer en de media pakt het vaak ook leuk op. Speciale dank aan André Hilhorst. Hij is een van onze experts op cv en sollicitatie gebied. Zelf al jaren in het veld en ontzettend veel waardevolle ervaring die op alle niveaus erg van nut blijkt te zijn en hij helpt ons enorm deze successen te boeken. Dat moet even gezegd worden.

Met onze hulp sneller een sollicitatiegesprek

Ja, dit is voor eens een blog gericht op ons. Waarom? Omdat ik als Managing Director van Lifebrander erg blij en super trots ben met de resultaten die we boeken en eigenlijk een soort van bedankje naar mijn collegae wil uitdragen en daarmee ook aan jullie wil laten zien dat wij het waard zijn om te bestaan. Alle werkzoekenden die moeilijke tijden hebben kunnen we helpen met belangrijke elementen in een sollicitatie, het cv en de voorbereiding. We kunnen niet toveren en een sollicitatie is niet ineens succesvol als je ons inhuurt, maar aan je cv en voorbereiding zal het niet meer liggen. We hebben bewezen dat je met onze hulp sneller op het podium van een sollicitatiegesprek kan komen om jezelf te kunnen laten zien. We horen vaak terug dat het ook echt gelukt is en mensen aangenomen worden. Mooi!

Gratis advies

Er zijn weinig negatieve geluiden over ons. Dat is trots, geen borstklopperij. Ik ben er ook niet bang voor. Ik heb geleerd dat negatief geluid gratis advies is dat je kunt gebruiken voor verbetering, waar mogelijk. Voor jezelf, je bedrijf of van je producten. Als mensen ons echt kennen zullen ze beamen dat we integer zijn en echt willen helpen. Er is wel negatief geluid te vinden hoor. Zeker wel, maar dat is sterk in de minderheid en dat zijn vaak mensen die niet de moeite hebben genomen om ons te ontmoeten of echt te leren kennen. Laat staan goed hebben gekeken naar onze producten en daar een eerlijke mening over hebben gevormd. Haters gonna hate zeg maar.

Veel ervaring met cv advies

Dit blog is uit de losse pols en was eigenlijk ook gericht op de vele onzin die te verkrijgen is op het gebied van cv advies. Ik ga niet zuur doen en ook niet verkondigen dat wij als Lifebrander de enige juiste kennis bezitten, want dan zou ik mij direct ook scharen onder de groep die veel onzin verkoopt. Wij zijn heel eenvoudig, onderdeel van jullie. Op zoek naar werk, opdrachten, als zzp-er of ander type ondernemer afhankelijk van cv en sollicitatietechnieken. Daardoor hebben we gewoon veel ervaring in huis en dat kunnen we delen. We hebben gezien wat werkt en wat vooral niet. Klanten van tegenwoordig vinden zelf wel de juist partij die bij hun past en hebben daar over het algemeen weinig hulp bij nodig en dat is ook niet hoe ik wil werken. Wat ik wel wil meegeven is: kijk goed wat er te koop is, vergelijk, vraag eens rond naar ervaring met ons, denk zelf na, laat je niet ergens inpraten en betaal alsjeblieft niet te veel voor dit soort advies, want dat is echt niet nodig en oneerlijk. Wij verdienen dan weliswaar niet veel aan Lifebrander, maar we hebben er plezier in en we kunnen er mee verder. Genoeg hoera voor ons.

Dank collegae, dank aan alle klanten, groot en klein, zakelijk en particulier. Ook 2013 wordt weer een mooi jaar van advies en succes!

Vriendelijke groet,
Dennis Rijkers

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu