link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Nieuws van het Lifebrander front


nieuwe klanten lifebranderHet is de laatste tijd hier wat stiller dan je normaal van ons verwacht. Dat komt niet doordat we niks te doen hebben. Sterker nog we zijn heel druk bezig met nieuwe klanten en activiteiten, waardoor we wat minder berichten kunnen plaatsen dan we normaal doen. Dat willen we bij deze graag rechtzetten, want we zijn super trots op onze nieuwe klanten en samenwerking en het vertrouwen dat we krijgen.

In de eerste plaats zijn we erg blij met ons nieuwe contract met Experteer. We zijn cv’s aan het checken en aan het herschrijven voor klanten van Experteer. Op dit moment zitten we nog in een pilot, maar de feedback van de klanten op onze diensten is tot nu toe heel erg goed.

Een andere samenwerking waar we heel trots op zijn is die met Monsterboard. We kunnen over de inhoud nog niet veel zeggen in verband met een nog op te starten campagne. Maar dat het groots, uniek en leuk gaat worden is bij het bespreken van de plannen al duidelijk. Het bruist!

Na voor de tweede keer met groot succes als professioneel cv checkers op het Carreerevent te hebben gestaan voor Nobiles hebben we afgesproken dat structureel te gaan doen. Dat betekent dat we de komende keer ook weer op het Carreerevent staan. Ook hier bloeit een mooie samenwerking waar we erg trots op mogen zijn en gaan we wellicht binnenkort de dienstverlening verder uitbreiden.

Groet,
Dennis en Leon

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu